Τεστ εξακρίβωσης Τύπου Μάθησης " Μείωσε έως και 60% το χρόνο επανάληψης σου!"

19|5 09:00 - 20:00
Νέοι Φούρνοι (Δ7)
Συμβουλευτική

Η EQnomics® στο 2ο Spoudase Festival στην Τεχνόπολη στις 19 και 20 Μαΐου, προσφέρει στους επισκέπτες δωρεάν το τεστ εξακρίβωσης ΤΥΠΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ – ένα συγκριτικό πλεονέκτημα για αποτελεσματικότερη προετοιμασία και ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!

Φτάνοντας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας, συμπληρώνετε ένα σύντομο και απλό ερωτηματολόγιο με το αποτέλεσμα του οποίου θα ενημερώνεστε για τον ΤΥΠΟ ΜΑΘΗΣΗΣ σας.

Τον τρόπο, δηλαδή, με τον οποίο απορροφάτε πληροφορία – Μαθαίνετε!

Στη συνέχεια, στελέχη της Executive ομάδας της EQnomics® θα σας εξηγήσουν κατά τη διάρκεια μιας προσωπικής και εξατομικευμένης συνεδρίας πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε  τον ΤΥΠΟ ΜΑΘΗΣΗΣ σας για να:

  • Αυξήσετε την απόδοσή σας στο διάβασμα,
  • Θυμάστε περισσότερα σε λιγότερο χρόνο και - με βάση όλα αυτά,
  • Εξοικονομείτε ενέργεια και χρόνο κατά την καθοριστικότερη περίοδο της ζωής σας!

Καθώς στόχος της EQnomics® είναι πάντα η αποδοτικότητα, το τεστ αυτό αποτελεί βοήθημα όχι μόνο για τις εξετάσεις αλλά και για άλλους τομείς της φοιτητικής πορείας και επαγγελματικής καριέρας όπου θα είναι απαραίτητη η ανάπτυξη δεξιοτήτων όπως η καταγραφή σημειώσεων, η παρακολούθηση σεμιναρίων και διαλέξεων, εταιρικών παρουσιάσεων και reports πανεπιστημίου.

Η EQnomics® δίπλα σας Σε Κάθε Σας Βήμα!

EQnomics®
Business & Academic Success, Οργανισμός Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού και Ακαδημαϊκής Εκπαίδευσης

Η EQnomics® είναι ένας οργανισμός ο οποίος αποτελεί ένα σπάνιο συνδυασμό 40 χρόνων επιτυχημένων αποτελεσμάτων διεθνώς στον τομέα των Επιχειρήσεων, της Ανάπτυξης Ανθρωπινού Δυναμικού και της Εκπαίδευσης.

Εξειδικευόμαστε στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας καθώς όλη η ομάδα που αποτελεί την EQnomics® είναι αφοσιωμένη στο να παραδίδει έγκαιρα, συμφέροντα και εφαρμόσιμα αποτελέσματα στους πελάτες μας μέσα από προγράμματα που συνδυάζουνδιεθνή εμπειρία και πρωτοπόρα νευροεπιστημονικήτεχνογνωσία.

Στόχος της EQnomics® είναι η εγγύηση ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ σε κάθε επαγγελματικό ή ακαδημαϊκό σας βήμα.

  • Παρέχουμε Ανάπτυξη, Εκπαίδευση και Υποστήριξη Υψηλής Ποιότητας!
  • Επικεντρωνόμαστε σε Κάθε Εταιρικό Πελάτη και Άτομο Ξεχωριστά!
  • Υποστηρίζουμε τους Εκπαιδευτικούς και Επαγγελματικούς σας Στόχους!
  • Εγγυώμαστετη Μέγιστη Ωφέλεια για την Επιτυχία σας!

Είμαστε δίπλα σας σε ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΒΗΜΑ!

Μίνα Καραθανάση-Θεοδώρου
Διευθύντρια Σπουδών, Εξειδίκευση στη Στρατηγική Εξετάσεων και Εκπαίδευση Αριστείας

Η Μίνα Καραθανάση-Θεοδώρου είναι Trainer με εξειδίκευση στους εφήβους, τη  στρατηγική εξετάσεων και την αντιμετώπιση καταστάσεων υψηλού στρες. Δίνει στους εκπαιδευόμενούς της τα τεχνικά εργαλεία με τα οποία να πετυχαίνουν  τους στόχους τους στους τομείς με τη μεγαλύτερη βαρύτητα: την εκπαίδευση,  την καριέρα, τις προσωπικές σχέσεις και την υγεία. Ο Σχεδιασμός  Εκπαιδευτικών Κύκλων, η Συμβουλευτική Σπουδαστών, η Προετοιμασία Συνέντευξης και η Στρατηγική Εξετάσεων είναι τα δυνατά της σημεία. 

Είναι απόφοιτος Ι.Β., έχει κάνει σπουδές Ψυχολογίας στο Sussex University και Μετάφραση στο Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδευτικός και εξετάστρια του University of Cambridge.

Νικόλας Θεοδώρου
Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της EQnomics®, Business Strategist & Excellence Trainer

Ο Νικόλας Θεοδώρου εργάστηκε στην Royal Dutch Shell όπου διεύθυνε πολλές γεωγραφικές περιοχές ανά τον κόσμο κατέχοντας θέσεις διοικητικών αρμοδιοτήτων στους τομείς της Ενέργειας, της Τεχνολογίας, της Ναυτιλίας και των Επενδυτικών Οργανισμών. Έχει εμπειρία General Directorship & Strategy, Operations & Finance, Sales & Marketing, Supply & Distribution, Change Management, HR, Fund Management, Project Management, 
PPCs and M&As. Συνεργάζεται με το Bluegrowth διευθύνοντας το διδακτικό πρόγραμμα του Incubator καθώς και με το ACEIN του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Πειραιά

Είναι απόφοιτος του Pierce College, έχει πτυχίο Business Economics από το University of London – QMW και μεταπτυχιακό σε Διεθνή Χρηματοοικονομικά από το University of Surrey

Πισω στο προγραμμα