Ομαδική Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού

19|5 09:00 - 20:00
Αίθουσα Δ10
Συμβουλευτική

Η Orientum θα δώσει τη δυνατότητα στους επισκέπτες της έκθεσης να συμμετάσχουν σε ομαδικές συμβουλευτικές επαγγελματικού προσανατολισμού εντελώς Δωρεάν. Οι σύμβουλοι σταδιοδρομίας θα απαντούν στα ερωτήματα και τους προβληματισμούς μαθητών και φοιτητών σε σχέση με την επιλογή σχολής, τη συμπλήρωση μηχανογραφικού και την επιλογή μεταπτυχιακού προγράμματος

Πιο συγκεκριμένα κατά την διάρκεια και των δύο ημερών στην αίθουσα Δ10 θα πραγματοποιούνται κυλιόμενα και ομαδικά:

Workshop 1: Ανθρωπιστικές Επιστήμες

Workshop 2: Θετικές Επιστήμες (Πολυτεχνεία)

Workshop 3: Θετικές Επιστήμες (Υγεία)

Workshop 4: Επιστήμες Οικονομίας και Πληροφορικής

Workshop 5: Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Ελλάδα και Εξωτερικό

Συμμετοχή*

Δηλώστε συμμετοχή για την πραγματοποίηση Επαγγελματικού προσανατολισμού στο Spoudase Festival κάνοντας τα παρακάτω βήματα:

α) Join στο event

β) Εγγραφή στην σελίδα Registration εδώ

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας

 

Orientum
Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας

Η εταιρεία Orientum-Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας, ιδρύθηκε το 2004 και από τότε προσφέρει τις υπηρεσίες της σε χιλιάδες νέους (μαθητές και φοιτητές) για να επιλέξουν σωστά τις σπουδές τους και το επάγγελμά τους, στηρίζοντας τη δουλειά της στην προσωπική ενασχόληση με τον κάθε νέο, στην χρήση έγκυρων επιστημονικών ψυχομετρικών εργαλείων και στη σωστή πληροφόρηση.

Σε ατομικό επίπεδο, η Ομάδα Συμβούλων της Orientum βοηθά εκατοντάδες μαθητές και φοιτητές κάθε χρόνο στη δύσκολη επιλογή σπουδών (πρώτου πτυχίου, μεταπτυχιακού, σπουδών στο εξωτερικό) που καλούνται να κάνουν. Βασικό κριτήριο σε αυτή τη διαδικασία είναι η καλύτερη δυνατή σύνδεση των σπουδών ενός μαθητή/φοιτητή με την αγορά εργασίας.

Επιπλέον, η επιστημονική ομάδα της Orientum κατασκευάζει αξιόπιστα ψυχομετρικά εργαλεία, τα οποία χρησιμοποιούνται ως βασικά εργαλεία επαγγελματικού προσανατολισμού (HORIZON – Τεστ Επαγγελματικών Ενδιαφερόντων, PROFILER – Τεστ Προσωπικότητας, Motivator – Τεστ Εργασιακών Αξιών & Κινήτρων, κ.ά.).

Αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες και έχοντας ως βασικό μότο το «ο κατάλληλος άνθρωπος στις κατάλληλες σπουδές», η Orientum έχει αναδειχθεί όλα αυτά τα χρόνια στον πιο αξιόπιστο σύμβουλο μαθητών και φοιτητών που καλούνται να επιλέξουν τις σπουδές τους τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό.

Πισω στο προγραμμα