Χορηγία Ψυχομετρικών Εργαλείων Επαγγελματικού Προσανατολισμού "HORIZON"

19|5 09:00 - 20:00
Αίθουσα Δ10
Συμβουλευτική

Χορηγία Ψυχομετρικών Εργαλείων Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Η Orientum θα χορηγήσει το τεστ Επαγγελματικών Ενδιαφερόντων Horizon στους επισκέπτες του 2ου Spoudase Festival στη Τεχνόπολη 19 και 20 Μαϊου.

Το τεστ Horizon είναι ένα ευρύ ψυχομετρικό εργαλείο που κατασκευάστηκε στη χώρα μας για τη μέτρηση των επαγγελματικών ενδιαφερόντων των Ελλήνων μαθητών και φοιτητών. Το Τεστ HORIZON κατασκευάστηκε εξαρχής στην ελληνική γλώσσα και με βάση το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα. Το Τεστ θα πραγματοποιείται ή εκείνη την ώρα στην αίθουσα Δ10 ή θα δίνεται στον υποψήφιο ένας κωδικός σε καρτελάκι και θα το συμπληρώνει στο σπίτι.

Συμμετοχή*

Δηλώστε συμμετοχή για την πραγματοποίηση Ψυχομετρικών Εργαλείων Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο Spoudase Festival κάνοντας τα παρακάτω βήματα:

α) Join στο event

β) Εγγραφή στην σελίδα Registration εδώ

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας

 

Orientum
Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας

Η εταιρεία Orientum-Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας, ιδρύθηκε το 2004 και από τότε προσφέρει τις υπηρεσίες της σε χιλιάδες νέους (μαθητές και φοιτητές) για να επιλέξουν σωστά τις σπουδές τους και το επάγγελμά τους, στηρίζοντας τη δουλειά της στην προσωπική ενασχόληση με τον κάθε νέο, στην χρήση έγκυρων επιστημονικών ψυχομετρικών εργαλείων και στη σωστή πληροφόρηση.

Σε ατομικό επίπεδο, η Ομάδα Συμβούλων της Orientum βοηθά εκατοντάδες μαθητές και φοιτητές κάθε χρόνο στη δύσκολη επιλογή σπουδών (πρώτου πτυχίου, μεταπτυχιακού, σπουδών στο εξωτερικό) που καλούνται να κάνουν. Βασικό κριτήριο σε αυτή τη διαδικασία είναι η καλύτερη δυνατή σύνδεση των σπουδών ενός μαθητή/φοιτητή με την αγορά εργασίας.

Επιπλέον, η επιστημονική ομάδα της Orientum κατασκευάζει αξιόπιστα ψυχομετρικά εργαλεία, τα οποία χρησιμοποιούνται ως βασικά εργαλεία επαγγελματικού προσανατολισμού (HORIZON – Τεστ Επαγγελματικών Ενδιαφερόντων, PROFILER – Τεστ Προσωπικότητας, Motivator – Τεστ Εργασιακών Αξιών & Κινήτρων, κ.ά.).

Αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες και έχοντας ως βασικό μότο το «ο κατάλληλος άνθρωπος στις κατάλληλες σπουδές», η Orientum έχει αναδειχθεί όλα αυτά τα χρόνια στον πιο αξιόπιστο σύμβουλο μαθητών και φοιτητών που καλούνται να επιλέξουν τις σπουδές τους τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό.

Πισω στο προγραμμα