Το επάγγελμα με 0% ανεργία, κρεοπώλης

19|5 10:00 - 10:40
Αίθουσα Δ9 (Αποθήκη)
Ομιλίες

Στην Ελλάδα της ανεργίας, υπάρχει ένα επάγγελμα με 0% ανεργία, ο κρεοπώλης. Κρεοπωλεία, χώροι επεξεργασίας κρέατος, supermarket, ξενοδοχεία αναζητούν υπάλληλους για να στελεχώσουν την απαιτητική θέση του "πιστοποιημένου" κρεοπώλη. Ένα επάγγελμα που η εκπαίδευση και η κατάρτισή του οφείλει και στην Ελλάδα να αντιμετωπιστεί με την υπευθυνότητα που αντιμετωπίζεται στις Ευρωπαϊκές χώρες.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ

Στέλιος Μαστοράκος

Αποφοίτησε το 2001 από την Κρατική Σχολή Τουρισμού ως Chef, εξειδικεύθηκε στον τομέα της μαζικής εστίασης στο Le Gordon Bleu στο Παρίσι το 2004. Κατά την επιστροφή του από το Παρίσι, ξεκίνησε την καριέρα του στο χώρο της εστίασης και συνεργάστηκε με καταξιωμένους chef όπως τον κ. Γιάννη Μπαξεβάνη, Chef υψηλού κύρους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Εξαιρετικά δημιουργικός και δοτικός, έχει δίκαια κερδίσει τη φήμη του «Chef χωρίς Μαγειρικά Μυστικά», λόγω της διαφάνειας στην κουζίνα και του "ανοιχτού" τρόπου διδασκαλίας του. Με δεκάδες σεμινάρια μαγειρικής σε παιδιά και ενήλικες στο ενεργητικό του και μια σειρά επιτυχημένων σεμιναρίων μαγειρικής σε στελέχη επιχειρήσεων, βρίσκεται τώρα στην πρώτη γραμμή της MEAT PRO. Η MEAT PRO είναι το όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Ένα όνειρο που μοιράζεται με την ομάδα του, η οποία αποτελείται από εμπνευσμένους και αναγνωρισμένους επαγγελματίες στον κλάδο τους.

Πισω στο προγραμμα